Rólunk

CÉGÜNKRŐL

Köszöntöm a Kökény és Társa Kft. oldalán!

Családi vállalkozásunk 2001-ben alakult, eleinte lakossági megrendelésekkel, kisebb kivitelezésekkel, felújításokkal. Később nagyobb projekteket is elvállaltunk. Indultunk közbeszerzéseken, megvalósítottunk nagyobb volumenű építkezést, felújítást közintézmények részére is. Ezek a munkák megkövetelték a cég létszám-és eszközparkjának bővítését. Az akkoriban 6 fős csapatunk a 20 év elteltével több mint 40 főre bővült. Jelenleg is fejlesztjük a cég infrastruktúráját, bővítjük és szélesítjük a szakembereink körét.

Értékrendünkben kiemelt helyen áll a minőségi munka iránti elkötelezettség, mely mellett a határidők betartása, a hatékony és rugalmas munkavégzés munkáink eredményességének a kulcsa. Tevékenységeink során a megrendelői igények állnak a középpontban, melyhez adjuk a szakértelmünket, a tapasztalatunkat, nagy hangsúlyt fektetve a precizitásra.

Üzleti partnereinkkel bizalmon és korrektségen alapuló, stabil kapcsolatot ápolunk.

Célunk, hogy meglévő, és leendő Partnereink számára folyamatosan azt a megbízható minőséget, gyorsaságot, és precizitást biztosítsuk, amely miatt rendszeresen Minket választanak. Büszkék vagyunk az eddig elért eredményeinkre, és keressük az új kihívásokat! Keressen bennünket, kérje ajánlatunkat!

Kökény Viktor

ügyvezető-tulajdonos
Számok

A cég számokban

250+

befejezett projekt

230+

elégedett ügyfél

12

MEgnyert díj/pályázat

25

éve AZ IPARBAN

Az Ön megbízható építőipari kivitelezője

5350 Tiszafüred, Igari út 63.
Tel: 06 59 530 287
E-mail: iroda(kukac)kokenykft.hu